Branche sessie bij VEIT en BKS 11-14 mei 2023

07-04-2023

Branche sessie in Landsberg am Lech 11-14 mei 2023 voor textielreinigers, zorgverleners, werkplaatsen, wasserijen en hotels. Maak gebruik van deze VEIT bijeenkomst om nieuwe zakenpartners te leren kennen en de nieuwste VEIT-producten te ervaren. Leg waardevolle contacten, neem gerust contact op voor meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je aan via https://lnkd.in/eCmU3c5M

Lees meer
Doremaele installatie lassers BKS

BKS plaats gereviseerde stoomketel bij Van Doremaele champignons

07-06-2022

Grow by nature! Wat een mooie slogan van Van Doremaele champignons. Voor het kweken van champignons maakt Van Doremaele champignons gebruik van een efficiënte stoomketel installatie. BKS verzorgde de levering, installatie en in gebruik name van deze gereviseerde stoomketel met een capaciteit van 300kg/u.

Lees meer
Viessmann BKS stoomketel

2 x stoomketel Viessmann 2.500 kg/uur voor US Laundry

07-06-2022

Work in progress in Philipsburg. In onze bedrijfshal in Tiel prefabriceerden onze BKS-ers compleet ingerichte zeecontainers met stoomketelinstallaties. Twee Viessmann stoomketels met een capaciteit van 2500 kg/uur gaan ervoor zorgen dat US Laundry weer kan doen waar ze goed in zijn: het leveren van uitstekende laundry services voor restaurants, hotels en ziekenhuizen op St Maarten. 

Lees meer

Jumag stoomketel installatie voor Phycom Algae geplaats door BKS Tiel

21-03-2022

De technici van BKS plaatsten onlangs de derde Jumag stoomketel installatie uit de DG serie bij Phycom Algae in Veenendaal. Hiermee is de continue productie van hoogwaardige microalgen gewaarborgd. De stoomketel van Jumag heeft een geïntegreerde circulatiepomp. Jumag stoomketels combineren de voordelen van een compacte en snelle stoomketel met die van een grote robuuste stoomketel met grote capaciteit. De DG260 is eenvoudig te bedienen via de touch screen. Verbinding met PC of mobiele apparaten is mogelijk. 

Lees meer

Werken bij BKS? Wanneer kun jij beginnen?

01-02-2022

Werken bij BKS? Dat kan, want samen bereiken we meer! Met passie voor techniek en stoom. Met onze kennis en toewijding. Met jouw collega's en met onze gewaardeerde relaties bereiken we veel. Want wat we doen, doen we goed, heel goed! Kan niet bestaat niet, we zijn doeners. Bij ons steekt iedereen de handen uit de mouwen. Wanneer kun jij beginnen? Het liefs gisteren! Wij zijn snel en daar houden onze klanten van!

 

Lees meer
Jumag stoomketel dampferzeuger BKS

Een stoomketel van Jumag heeft geen rolmodel, hij is er een.

15-12-2021

Jumag stoomketels zijn een klasse apart. Wie kiest voor een stoomgenerator van Jumag, combineert de voordelen van een robuuste stoomketel met een maximale energie opbrengst en minimaal onderhoud.

Elke Jumag stoomketel wordt ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. De stoomoutput varieert van 100 tot 1060 kg/u. Voor stoomsystemen in grotere stoominstallaties kan het oplopen tot 4000 kg/u. Jumag stoomketels kunnen gestookt worden met olie of gas en er zijn volledig elektrische varianten. Jumag stoominstallaties combineren de voordelen van een compacte high-speed stoomgenerator met die van een robuuste ketel.  

Lees meer

Vacatures lasser, installatie- service- storingsmonteur BKS

08-12-2021

Wij zoeken zowel ervaren mensen, als jonge gemotiveerde mensen met interesse in techniek, die (nog verder) opgeleid willen worden. .

Kan jij ons helpen?

  • HEB JIJ DE GOUDEN TIP? ONTVANG €750
  • DEGENE, DIE AANGENOMEN WORDT, ONTVANGT OOK €750
  • HEB én BEN JIJ DE GOUDEN TIP? DAN ONTVANG JE €750 + €750
Lees meer
energietransitie stoomketel

Stoom in transitie, subsidies van toepassing

07-12-2021

Er bestaan subsidiemogelijkheden als u van gas overschakelt op elektrische stoom opwekking. Stoom is een zeer veel toegepaste warmtedrager binnen de industrie, die in veel gevallen nog wordt geproduceerd met aardgasgestookte stoomketels. In het kader van de energietransitie zal deze manier van warmteproductie een forse verandering ondergaan.

Lees meer

Luchtfiltering belangrijker dan ooit #luchtreinigen #ventileren #virus #luchtreiniger #uvc #hepa

18-11-2021

 

Niet alleen Covid-19 verspreidt zich via de lucht, ook griep doet dat. Inmiddels wordt gelukkig breed onderkend dat ventilatie van ruimtes een belangrijke rol speelt bij bestrijding van virussen. Dus ramen en deuren open daar waar het kan, en is dat lastiger? Dan heeft BKS de oplossing voor u! BKS levert inbouwbare én mobiele luchtreinigers. Virusdeeltjes, die mogelijk in de lucht zweven, worden verwijderd door middel van luchtreinigers, de aircleaners VEIT AC10 of VEITAC20, die virusdeeltjes onschadelijk maken door UV-C licht.  

Lees meer
appelflap_De Graaf Bakeries_BKS_Viessman_Gernal

Hogedruk stoomketel in een 20ft container voor De Graaf Bakeries

04-11-2021

Samen met het gerenomeerde machineconstructie bedrijf Gernal uit België plaatsten wij bij De Graaf Bakeries een 700 kW Viessmann hogedruk stoomketel in een 20ft container met RVS geïsoleerde voedingswatermodule en spuitank met warmtewisselaar.

Lees meer

Stoomketel installatie voor Yari hair & cosmetics

04-11-2021

Bij BKS in Tiel is het mogelijk een stoominstallatie op maat te laten bouwen, dat kan elektrisch gestookt, gas gestookt of olie gestookt. Ook YARI  Hair & Cosmetics in Berkel Rodenrijs koos voor een BKS stoomketelinstallatie met Jumag DG560 stoomketel op skid.

Lees meer
Covid19_corona_aircleaner_luchtreiniger_BKS

Alles veilig open mét luchtreinigers van Veit

28-04-2021

Er is steeds meer bewijs voor de dominante rol van aerosole verspreiding. Ventilatie is het toverwoord en daar waar dit onvoldoende mogelijk is, bieden luchtreinigers van Veit de oplossing. Met deze aircleaners is de binnenlucht snel en eenvoudig te ontdoen van virussen zoals COVID19 Cov Sars 2 en Influenza.

Lees meer
Covid19_corona_influenza_aircleaner_luchtreiniger_BKS

Veilig weer open mét luchtreiniger Veit aircleaner AC10 AC20

12-03-2021

Erwin Veenstra legt de werking van de UV-C luchtreinigers uit. Uitzending van de Barometer bekijken? Klik op onderstaande link

link video RTLZ Barometer BKS luchtreiniger UV-C

Hoe werkt de Veit luchtreiniger? 

* Een ventilator leidt de omgevingslucht door een filter langs de UV-C lampen.

* Dit ultraviolette licht is met 254 nanometer krachtig genoeg om minuscule rondzwevende virussen zoals COVID-19 of influenza uit te schakelen.

* De gereinigde lucht wordt weer teruggevoerd naar de omgeving. En dat alles zonder chemicaliën.

* In ongeveer een half uur verwijdert deze aircleaner al tot 99% van de virussen en ziektekiemen.

Lees meer
Treasure_dim-sum-products_BKS_Jumag_Stoomketel

Elektrische stoomketel voor Treasure Dim Sum Products Amstelveen

03-03-2021

Voor het productieproces van heerlijke Dim Sum gerechten gebruikt Treasure Dim Sum Products stoom, gegenereerd door een duurzaam elektrisch gestookte Jumag stoomketel installatie. Deze machine skid met Jumag 2xEDI 80 stoomketel werd volledig geprefabriceerd door onze BKS technici in onze werkplaats en vervolgens geplaatst in Amstelveen.Met ruim 220 kg stoom per uur bij 11 bar produceert onze gewaardeerde relatie Treasure Dim Sum hun heerlijke gerechten.

Lees meer
stoomketel_BKS_Jumag_Koninklijke_Marine

Jumag stoomketel voor Koninklijke Marine Den Helder

03-03-2021

Weer een mooi project bij de Koninklijke Marine in Den Helder. Voor het bevochtigen van luchtreinigingskasten heeft BKS een Jumag stoomketel DG260 geplaatst bij de Commando post Zeestrijdkrachten.

JUMAG stoomketels combineren de voordelen van een compacte snelstoomketel met die van een robuuste stoomketel met grote capaciteit.
 
Uitgangen van 100 kg/h tot 560 kg/h
Hoger vermogen mogelijk met multiple unit system, bijvoorbeeld >2000 kg/h met vier units
Olie- of gasverwarmd met standaard industriële branders
Robuust drukvat in het ontwerp van een kleine shell boiler
Circulatiepomp geïntegreerd als ketelpomp

 

Lees meer
BKS_DeSpiegeleire_gasgestookte_stoomketel

Gereviseerde gasgestookte stoomketelinstallatie voor De Spiegeleire

03-03-2021

Het familiebedrijf De Spiegeleire wordt al twee generaties geroemd om hun ambachtelijk gemaakte patés. Zoals voor ieder bedrijfs- of productie proces geldt, geldt ook voor De Spiegeleire dat de continuïteit gewaarborgd is. Onlangs leverden en installeerden de technische toppers van het BKS team deze gereviseerde en gasgestookte 1600kg stoomketel bij De Spiegeleire in Diest, België. 

Lees meer
Sleeve stoomketel skid BKS

Stoomketel installatie op skid voor Sleeve Technology

12-01-2021

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar allerhande producten als shampoo, frisdrank, saus of kruiden worden verpakt en geseald met een krimpfolie van PVC, OPS, PET of ALFA film. Denk aan een dopje op een waterflex, het dekseltje op de kwark of de kleurrijke afbeeldingen op shampoo of frisdrank. Deze verpakkingsmachines worden bij Sleeve Technology sleeve-applicators genoemd. Voor het krimpproces van de folie werkt Sleeve Technology met een stoomketel installatie van BKS. Het is een installatie met elektrisch gestookte stoomketel, voedingswatertank, spuitank, waterontharder en verbindend leidingwerk. 

Lees meer
VanderZee-gasgestookte-stoomketel-container-BKS

Gasgestookte stoomketel voor Van der Zee Distrivers, Hoogeveen

29-12-2020

BKS plaatste naast het pand van Distrivers een container met een complete gasgestookte stoomketelinstallatie. Zo zorgt Distrivers voor lekker, gezond en verantwoord eten en drinken voor grootverbruikers zoals zorginstellingen, ziekenhuizen en horeca. Distrivers is partner van Van der Zee en Hanos. Wilt u ook een stoominstallatie kopen of huren? Voor meer informatie klik op: contactformulier BKS

 

Lees meer
Stoomketel verhuur Hooymans champignon

Stoomketel bij Hooymans Substrates, ook een stoomketel huren?

21-12-2020

Hooymans Substrates liet BKS een volledig ingerichte container plaatsen met stoomketel installatie. Voor de productievan compost had Hooymans een innovatieve en duurzame stoomketel installatie nodig. Een mobiele stoomketel installatie, die eventueel ook uitwisselbaar zou zijn voor een kleinere of grotere versie. Bij BKS is dit mogelijk. BKS verkoopt en verhuurt dergelijke installaties, groot, klein, ingebouwd in een technische ruimte of flexibel als skid installatie of zoals bij Hooymans in een container naast het bedrijfspand. Bij interesse in een huurketel klik op: contactformulier BKS

Lees meer

Uitzending RTLZ over luchtreiniger BKS Veit aircleaner AC10 AC20

13-12-2020

Bij RTLZ legt Erwin Veenstra de werking van de UV-C luchtreinigers uit. Uitzending van de Barometer bekijken? Klik op onderstaande link

link video RTLZ Barometer BKS luchtreiniger UV-C

Hoe werkt de Veit luchtreiniger? 

* Een ventilator leidt de omgevingslucht door een filter langs de UV-C lampen.

* Dit ultraviolette licht is met 254 nanometer krachtig genoeg om minuscule rondzwevende virussen zoals COVID-19 of influenza uit te schakelen.

* De gereinigde lucht wordt weer teruggevoerd naar de omgeving. En dat alles zonder chemicaliën.

* In ongeveer een half uur verwijdert deze aircleaner al tot 99% van de virussen en ziektekiemen.

Lees meer

TNO kiest voor Jumag stoomketel skid installatie RVS

12-11-2020

TNO Petten is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie en koos voor een volledig uit RVS gebouwde stoomketel. Deze skid gebouwde stoominstallatie is speciaal ontwikkeld voor de voeding- en farmaceutische industrie. De installatie bestaat uit een RVS skid met een Jumag elektrisch gestookte stoomketel, een spuitank, een waterontharder, een stoomdroger met reduceerstraat, een warmtewisselaar en onderling verbindend RVS leidingwerk.

Lees meer

Nieuwe bekleding voor luchtreiniger VEIT AIR CLEANER tegen virussen

15-10-2020

Als iemand met een virus hoest, niest of praat, komen er minuscule virusdruppeltjes in de lucht, aerosol, die uren kunnen blijven rondzweven. Bij bijvoorbeeld meningitis, tuberculose, mazelen, diverse vormen griep, SARS en Covid-19 zorgt transmissie via lucht voor verspreiding. Door het inademen van die virusdruppeltjes, kun je besmet raken en ziek worden. 

Eventuele ziekteoverdracht van virussen kan voorkomen worden door binnen lucht te laten circuleren via de VEIT AIR CLEANER AC 10 of 20. UV-C licht heeft een sterk kiemdodend effect op virussen, bacteriën en schimmels. Iedere keer dat er lucht door een VEIT AIR CLEANER circuleert worden aanwezige virussen, bacteriën en schimmels uitgeschakeld. Het levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het reduceren van het verspreiden van het COVID-19 virus. In ongeveer een halfuur wordt al meer dan 95% van de virussen uitgeschakeld. Diverse wetenschappelijke onderzoeken leveren ondersteunend bewijs. ³

UV, UVC, UV-C, ultraviolet, het zijn allemaal aanduidingen waarmee hetzelfde bedoeld wordt. UV-C licht is in staat om oppervlakken, water en lucht te desinfecteren. UV-C wordt daarom ook gebruikt om bijvoorbeeld chirurgisch gereedschap te desinfecteren. ¹ Micro-organismen als virussen, bacteriën en schimmels absorberen van nature UV-C licht. Wanneer het UV-C licht de cel van een micro-organisme binnendringt, verbreekt het de DNA-verbinding in de cel. Hierdoor veranderen de erfelijke eigenschappen van de cel, waardoor micro-organismen zich niet meer kunnen vermenigvuldigen. Het licht, dat niet zichtbaar is voor het menselijke oog, is niet schadelijk voor de mens en is met een korte golflengte (UVC 254 nanometer) krachtig genoeg om minuscule rondzwevende virussen en bacteriën uit te schakelen. ²

Lees meer

BKS installeert stoomketel in mobiele container voor GRASSA!

04-10-2020

Een mooi plaatje op dierendag! Met de lage druk stoomketel installatie die BKS leverde, verwerkt GRASSA! grassen met bioraffinage. De gereviseerde stoomketel werd geplaatst in een mobiele container naast hun pand. GRASSA! wil dat de wereld overgaat op een duurzamer voedingsconcept, voor dier en mens. Voeding die gezond is, maar waarvan de ingrediënten niet van ver aangevoerd hoeven te worden. Dat kan met bioraffinage, door méér te halen uit gras en gewas. Zo kunnen met dezelfde hoeveelheid gras en gewas meer monden gevoed worden: niet alleen die van koeien, maar ook van kippen, varkens en zelfs mensen. GRASSA! ontwikkelt (mobiele) raffinagemachines waarmee we gras en andere groene reststromen kunnen raffineren en verwerken tot een lokaal inzetbaar product. Zo draagt GRASSA! bij aan de opwaardering van groene grondstoffen, aan een robuuster inkomen voor de agrarische sector en aan een oplossing voor de toenemende voedselschaarste. BKS leverde een stoominstallatie in een mobiele container naast hun pand. BKS werkt graag met bedrijven zoals GRASSA! die net als BKS altijd op zoek is naar duurzame oplossingen.

 

Lees meer

Desinfectie met UVC licht, ventilatie belangrijker dan ooit, ook in liften

24-09-2020

UV-C licht heeft een sterk kiem dodend effect op virussen, bacteriën en schimmels. Iedere keer dat er lucht door onze Veit UV-C aircleaners mét filter én UV-C lamp circuleert, worden aanwezige virussen, bacteriën en schimmels uitgeschakeld.
Het levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het reduceren van het verspreiden van het COVID-19 virus. In ongeveer een halfuur wordt al meer dan 95% van de virussen, ziektekiemen, schimmels en bacteriën uitgeschakeld. Diverse wetenschappelijke onderzoeken leveren ondersteunend bewijs.
Onze luchtreinigers met UV-C licht zijn in te bouwen, op te hangen, neer te zetten, vast of mobiel, kortom in diverse uitvoeringen leverbaar. 

Lees meer

Weer naar binnen, terug naar school of kantoor ...

26-08-2020

Let op ventilatie en plaats UV-C luchtreinigers in schoollokalen, kantoren, sporthallen, praktijkruimten of waar dan ook in binnenruimtes. Iedere keer dat binnenlucht door onze Veit UV-C aircleaners mét filter én UV-C lamp circuleert, worden aanwezige virussen, bacteriën en schimmels uitgeschakeld.

UV-C licht is in staat om oppervlakken, water en lucht te desinfecteren. UV-C wordt daarom ook gebruikt om bijvoorbeeld chirurgisch gereedschap te desinfecteren. Micro-organismen als virussen, bacteriën en schimmels absorberen van nature UV-C licht. Wanneer het UV-C licht de cel van een micro-organisme binnendringt, verbreekt het de DNA-verbinding in de cel. Hierdoor veranderen de erfelijke eigenschappen van de cel, waardoor micro-organismen zich niet meer kunnen vermenigvuldigen. Het licht, dat niet zichtbaar is voor het menselijke oog, is niet schadelijk voor de mens en is met een korte golflengte tussen 254 en 280 nanometer krachtig genoeg om minuscule rondzwevende virussen en bacteriën uit te schakelen.

Lees meer

24/7 professionele desinfectie met UV-C

05-06-2020

Voorkom verspreiding van virussen en bacteriën met de luchtreiniger van VEIT.

DESINFECTIE MET UV-C

UV-C licht is in staat om oppervlakken, water en lucht te desinfecteren. UV-C wordt daarom ook gebruikt om bijvoorbeeld chirurgisch gereedschap te desinfecteren. Micro-organismen als virussen, bacteriën en schimmels absorberen van nature UV-C licht. Wanneer het UV-C licht de cel van een micro-organisme binnendringt, verbreekt het de DNA-verbinding in de cel. Hierdoor veranderen de erfelijke eigenschappen van de cel, waardoor micro-organismen zich niet meer kunnen vermenigvuldigen. Het licht, dat niet zichtbaar is voor het menselijke oog, is niet schadelijk voor de mens en is met een korte golflengte tussen 254 en 280 nanometer krachtig genoeg om minuscule rondzwevende virussen en bacteriën uit te schakelen. 

Lees meer

NIEUW! de AIR CLEANER AC 20 van VEIT

27-05-2020

#griep #corona #virussen #bacteriën #schimmels #ziektekiemen #binnenklimaat

Iedereen wil schone lucht voor familie, vrienden, klanten en collega’s!

Eventuele ziekteoverdracht van virussen kan op een makkelijke en goedkope manier voorkomen worden. Door lucht te laten circuleren via de AIR CLEANER AC 20 van VEIT verwijdert u in een halfuur al meer dan 95% van de virussen, ziektekiemen, schimmels en bacteriën. Diverse wetenschappelijke onderzoeken leveren ondersteunend bewijs. De nieuwe AIR CLEANER AC 20 van VEIT desinfecteert lucht door middel van ultraviolet licht. Dus zonder chemische toevoegingen! 

 
Lees meer

Stoomskid voor beddenwasstraat Weber in Erasmus MC

15-05-2018
Beddenwasstraat in Erasmus MC met Weber Hospital Systems 
 
Voor Weber Hospital Solutions bouwde BKS een gepersonaliseerde stoom skid voor de in de ziekenhuiszorg toegepaste VDS (Validated Disinfection System).
In de zogenaamde ‘beddenwasstraat’ worden ziekenhuisbedden gereinigd en gedesinfecteerd met stoom van de Jumag clean steam generator. Meer dan ooit is het belangrijk op innovatieve en duurzame wijze de kwaliteit van reiniging te garanderen.
Lees meer

BKS aanwezig van 2 t/m 5 oktober op WoTS 2018 in de Jaarbeurs te Utrecht!

15-05-2018
De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2018. 
Lees meer

BKS aanwezig op Expodetergo te Milaan Italië van 19 t/m 22 oktober 2018!

15-05-2018
Expodetergo International is een gespecialiseerde internationale beurs van apparatuur, diensten, producten en accessoires voor wassen, strijken, schoonmaken van textiel en aanverwante producten.
Lees meer

Gereviseerde Hocon stoomketelinstallatie FR 230 voor “Pasta by Michèl”

14-05-2018
Pasta by Michèl begint in 2004 met het verhaal als chefkok Michèl Kagenaar met zijn restaurant in D’n Dillegaard in het Limburgse Nuth een Michelinster ontvangt.
Lees meer

Gereviseerd stoomketelinstallatie op skid voor Poeliersbedrijf Ep de Graaf Food Today!

31-08-2017
Poeliersbedrijf Ep de Graaf BV is in 1935 opgericht door Teunis de Graaf, de opa van de huidige directie. In 1958 is de vorige eigenaar, Ep de Graaf, zijn vader gaan ondersteunen in de zaak. Op dat moment bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit venten langs de deuren met kipproducten. Tegenwoordig wordt de directie van Poeliersbedrijf Ep de Graaf BV gevormd door de kinderen van Ep en Hennie de Graaf; Erik en Heidi de Graaf.
Lees meer

BKS levert Jumag stoomketel DG 560 aan Aviateur Banketbakkerijen BV te Broek op Langedijk!

27-03-2017

Voor de uitbreiding van het assortiment met de Dutch stroopwafel productie lijn voor de nationale en internationale markt koos Aviateur voor de Jumag stoomketel DG560.

Lees meer

Alfasan BV te Woerden kiest voor 2x een Jumag stoomketel DG 460

27-03-2017

Alfasan Group of Companies is sinds 1975 een diergeneesmiddelenproducent voor (huis)dieren.

Lees meer

Wasned kiest voor een meervoudige Jumag stoomketelinstallaties 1060 FLO

27-03-2017

In het nieuwe pand van Wasned Nieuwegein werden 3 Jumag FLO 1060 ketels geïnstalleerd.

Lees meer
 BKS installeert gasgestookte stoomketelinstallatie bij Brouwerij De dochter van de Korenaar

BKS installeert gasgestookte stoomketelinstallatie bij Brouwerij De dochter van de Korenaar

28-12-2016

Voor het brouwproces van dit bier wordt verzadigde stoom ingezet, geleverd door deze 600 kg gasgestookte drietreks-stoomketelinstallatie.

Lees meer

Lamme Textielbeheer heeft gekozen voor de allernieuwste "telg" uit de Jumag familie

29-08-2016

BKS levert 2x Jumag stoomketel DG 1060 FLO met toebehoren aan Lamme Textielbeheer te Nederhorst den Berg!

Lees meer

Apotheek Haagse Ziekenhuizen kiest voor Jumag stoomketels DG 560

29-08-2016

 

Voor Apotheek Haagse Ziekenhuizen (AHZ) is gekozen voor een meervoudige stoomketelinstallatie vanwege de bedrijfszekerheid. In ziekenhuizen en apotheken is dat uiteraard een eerste vereiste. Er is altijd  beschikking over voldoende stoom, zelfs bij eventuele calamiteiten. BKS leverde 2 nieuwe Jumag stoomketels DG 560 met een capaciteit van 1,2 ton stoom/ uur.

Lees meer

BKS plaatst Jumag stoomketelinstallatie DG 560 bij H&R Poultry te Utrecht!

25-05-2016

Ook H&R Poultry uit Utrecht heeft gekozen voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van

Een Jumag stoomketelinstallatie. De installatie levert maximaal 600kg/uur. 

Lees meer

Persbericht ‘Energie besparen met nieuwe stoomtechniek’

28-01-2016

Bij stoom wordt er vaak gedacht aan ouderwetse toepassingen zoals een stoomlocomotief of een stoommachine. Niets is echter minder waar: stoom wordt in veel moderne industrieën toegepast. Door een innovatieve manier van stoomtechniek toe te passen, is het mogelijk om energie te besparen. Erwin Veenstra van BKS Verkoop & Advies B.V. laat zien waarom die techniek zo duurzaam is.

Zondag 24 januari 2016 om 12.30 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7

Lees meer

BKS heeft bij Stomerij Panda te Voorburg een geheel nieuwe ILSA reinigingsmachine C2 440 GreenEarth geplaatst!

28-01-2016

Stomerij Panda kiest voor duurzame, Groene , Halogeen vrije reiniging.

Stomerij Panda beschikt over de modernste reiniging en opmaak technieken.

 

Lees meer

BKS bouwt nieuwe zelfbedieningswasserette met betaalsysteem voor Newave te Amsterdam!

21-01-2016

NeWave Vastgoed heeft een kantoorpand aan de Foppingadreef omgetoverd in studentenwoningen met een zelfbedieningswasserette.

Lees meer

BKS levert Viessmann stoomketel van 5.0 ton stoom/uur aan Esbaco te Hoorn!

20-01-2016

Vanwege productie-uitbreiding bij Esbaco heeft BKS een oudere stoomketel vervangen voor een 5.0 ton’s stoomketel van Viessmann.

Behalve de stoomketel met modulerende gasbrander is het ketelhuis ook voorzien van een nieuwe ontgasser, rookgas economiser, spuitank, duplex waterontharder en nieuwe infrastructuur.

Lees meer

Brouwerij Oirschots Bier te Oirschot heeft voor hun brouwerij gekozen voor een Jumag stoomketel type DG 360.

26-08-2015

BKS heeft deze Jumag ketel met toebehoren op 17 augustus 2015 geleverd, aangesloten en in bedrijf gesteld.

Lees meer

BKS levert energiezuinige meervoudige Jumag stoomketelinstallatie op skid bij Van Wijngaarden!

25-08-2015

Van Wijngaarden produceert mayonaise en andere sauzen voor de groothandel en detailhandel. Van Wijngaarden is begonnen als oliehandelaar in de achtertuin. Sindsdien hebben zij zich ontwikkeld tot professionele mayonaise- en sausfabrikant met klanten over de hele wereld.

Lees meer

Verpakkingsbedrijf Vetipak kiest voor een Jumag stoomketel DG 360 op skid!

25-08-2015

In augustus 2015 heeft BKS een Jumag stoomketel DG 360 op skid geplaatst.

Snoepfabrikanten besteden een steeds groter deel van de keten tussen fabriek en winkelschap uit. Inpakken, ompakken, opslag en transport.

Lees meer

BKS bouwt stoominstallatie voor nieuwbouw Merwetank te Gorinchem!

20-02-2015

Deze compleet nieuwe tankoverslag met bijbehorende waterkering, kantoren, weegbruggen, terreinindeling, afmeerpalen enz. wordt gebouwd aan de rivier de Merwede, net naast de A27.

Lees meer

BKS levert Jumag stoominstallatie voor nieuwbouw Exellent Food & Snacks!

20-02-2015

Exellent Food & Snacks in Heerhugowaard heeft een volledig nieuwe snackfabriek in Oudkarspel laten bouwen.

Lees meer

Nieuwbouw Moderna Textielservice te Hardenberg!

17-11-2014

Na een hectisch jaar opende Moderna op 9 oktober 2014 een gloednieuw pand aan de Franklinweg 1 te Hardenberg!

Lees meer

G-Star RAW kiest voor levering en installatie van Veit & Jumag door BKS!

13-05-2014

Sinds de oprichting in 1989 is de filosofie van G-Star altijd 'Just the Product' geweest.

Lees meer

BKS levert Jumag stoomketel DG 560 aan INSU-W-RAPID te Moergestel!

13-05-2014

Bestaande bedrijfshal van Insu-W-Rapid wordt uitgbreid.

Lees meer

In juni 2014 levert BKS een Jumag DG 560 bij CB Fashion te Helmond!

13-05-2014

CB Fashion biedt complete logistieke oplossingen voor wholesale en retail op het gebied van warehousing.

Lees meer

BKS richt voor LaundryLand een milieuzuinige stomerij/wasserij in.

13-05-2014

LaundryLand te Hoofddorp is gespecialiseerd in dry cleaning en het wassen van kleding op milieuvriendelijke wijze.

Lees meer

Sleeve Technology schaft een Jumag stoomketel DG 260 van BKS aan!

13-05-2014

Sleeve technology heeft 24 jaar ervaring met krimpfolie en folie/sleeve application oplossingen.

Lees meer

Smit Draad kiest voor een Jumag stoomketel DG 200 geplaatst door BKS!

13-05-2014

Smit Draad Nijmegen staat bekend om zijn hoge kwaliteit rechthoekige wikkeldraad.

Lees meer

BKS levert 2 Jumag ketels bij GNT International B.V. te Mierlo

30-01-2014

In 2013 heeft BKS 2 Jumag ketels geleverd bij GNT International B.V. te Mierlo

Lees meer

Nieuw! De Jumag elektrische stoomketel EDI!

03-08-2012

Na intensieve ontwikkeling en lange periode van testen heeft Jumag een innovatieve elektrische stoomketel geïntroduceerd!

Lees meer

Textiel Service Rijnmond gaat over op revolutionaire wasmachines.

16-09-2011

Eind vorig jaar heeft BKS het exclusieve importeurschap van Smartex verworven voor Nederland. Begin dit jaar is na een testperiode van 2 maanden de eerste Smartex Miracle geleverd bij Textiel Service Rijnmond uit Hoogvliet. Deze revolutionaire wasmachine verbruikt 50% minder water en dus 50% minder energie en wasmiddelen. Door het unieke balanceer systeem kan de machine veel lichter worden uitgevoerd ...

Lees meer

BKS levert iPURA bij Stomerij Panda

28-07-2011

Unieke reiniging bij Stomerij Panda Schoon met siliconen VOORBURG – Dure maatkostuums, avondkleding, zelfs Uggs kunnen met een gerust hart naar Stomerij Panda worden gebracht. Eigenaar Dennis de Beer heeft een nieuwe reinigingsmachine aangeschaft die met GreenEarth werkt; vloeibare siliconen die biologisch afbreekbaar zijn.

Lees meer

Energiezuinige wasserette in Utrecht

28-05-2011

WASH@theCITY, de meest energiezuinige wasserette van Nederland. BKS heeft al jarenlang ervaring met het bouwen van zelfbedieningswassalons en heeft al haar expertise samengebracht in het concept WASH@theCITY, waarvan de 1e winkel is geopend aan de Amsterdamsestraatweg 312 te Utrecht

Lees meer

Subcategorieën