Gereviseerd stoomketelinstallatie op skid voor Poeliersbedrijf Ep de Graaf Food Today!

 
Inmiddels is Poeliersbedrijf Ep de Graaf BV gegroeid naar een modern bedrijf met ongeveer 100 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen in Putten. Op deze locaties wordt een compleet assortiment van kipproducten geproduceerd.
 
Poeliersbedrijf Ep de Graaf BV heeft op dit moment 2 vrieshuizen met een opslagcapaciteit van 1500 pallets en meerdere koelingen met een opslagcapaciteit van 500 pallets. De klantenkring bestaat uit allerlei soorten bedrijven zoals: slagers, groothandels, hotels, cateraars, snackbars, restaurants en verwerkingsfabrieken die zowel in het binnenland als in het buitenland zijn gevestigd. 
 
Vanwege uitbreiding in de productie is er gekozen voor een compleet gereviseerde Ten Horn stoomketel, compleet samengebouwd op een skid en compleet met voedingswatermodule, ontharder, spuitank etc. maximale capaciteit bedraagt 1.500 kg stoom/uur.
 
De Installatie voorzien van nieuwe Monarch Low Nox brander en schakelkast om natuurlijk aan de laatste emissie-eisen te voldoen.
Het geheel wordt momenteel opgesteld in de productielocatie in Putten. Binnen enkele weken zal de installatie in bedrijf worden gesteld.