Stoomketels van BKS kunnen zowel nieuw, gereviseerd, elektrisch-, gas- of oliegestookt zijn.

BKS levert, installeert en onderhoudt nieuwe en gebruikte stoomketels en complete skid stoominstallaties.

Onze technici hebben jarenlange ervaring en leveren maatwerk voor industriële stoomketels en installaties. Wij werken voor

- ziekenhuizen

- productiebedrijven

- de gezondheidszorg

- de farmaceutische industrie

- de reinigingsbranche

- de voedings- en levensmiddelen industrie

- bakkerijen

- bierbrouwers

- kwekers en telers

Voor allen geldt dat stroom in het industriële proces continu nodig is en gewaarborgd moet zijn voor diverse toepassingen zoals verwarmen, desinfecteren, steriliseren, reinigen en finishen.

Laat BKS met u meedenken of voor u een lage of juist hoge drukketel geschikt is. Natuurlijk wil u de kosten zo laag mogelijk houden.

Met Jumag heeft BKS een sterke troef in handen. Jumag levert elektrisch, gas en olie gestookte, zeer compacte stoomketels (steamboilers) voor kleine maar ook grote stoombehoeften. BKS bedenkt voor iedere capaciteit een passende oplossing. Bij BKS ontwerpen wij hoogwaardige stoominstallaties op maat. Onze technische specialisten kunnen een enkelvoudige installatie bouwen met een stoomopbrengst van 160 tot 560 kg/h. In cascade opstelling kan de stoomcapaciteit uiteraard vergroot worden.

Onze hogedruk stoomketels zijn onderhoudsvriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit. Jumag stoomketels leveren een hoog rendement en een lange levensduur. U bespaart al snel 20 à 30% aan energiekosten.

Wilt u meer weten over het kopen of huren van een stoomketel? 

Wilt u meer informatie over duurzame en energiezuinige oplossingen? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

https://www.jumag.de/de/jumag-dampferzeuger-dg-serie-oel-gasbeheizt