Stoomketels bij BKS

In Tiel is BKS gevestigd, BKS is o.a. een allround leverancier en installateur van machines en systemen voor stomerijen, wasserijen en wassalons. BKS heeft zich de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in het leveren en installeren van Jumag stoomketels voor ondermeer de voedingsindustrie, pharmacie, gezondheidzorg en overige productie bedrijven die een stoombehoefte hebben.

BKS heeft dan ook een aparte afdeling die is gespecialiseerd in stoomtechniek en energietechniek. De stoomketels van Jumag zijn zeer zuinig en met een aantal technische aanpassingen door de specialisten van BKS zijn besparingen tot wel 40% te realiseren. U kunt bij BKS ook goed terecht voor verschillende soorten gebruikte stoomketels. Met de stoomketels van Jumag is BKS vertegenwoordigd in diverse industrieën.

Het aanbod van stoomketels bij BKS

Jumag levert niet alleen zeer compacte stoomketels voor kleine stoombehoeften, maar ook voor grote stoombehoeften. Voor iedere capaciteit bedenkt BKS een passende oplossing. Jumag stoomketels zijn namelijk eenvoudig in cascade opstelling te plaatsen, zodat een stoombehoefte van 3.000 kg eenvoudig is te realiseren.

Stoomketel(s) aanschaffen bij BKS

Voor energiezuinige stoomketels van professionele en hoogwaardige kwaliteit moet u contact opnemen met BKS in Tiel. Onze hoog opgeleide technische dienst garandeert dat u een vakkundig aangelegde ketelinstallatie krijgt en gewaarborgd bent van een uitstekende service.