Service

Service is een ruim en belangrijk begrip binnen de BKS Group. Service begint eigenlijk al bij het eerste klantencontact en eindigt eigenlijk niet of het moet het uiteindelijk verwijderen van het object of de gebouwde installatie zijn.

BKS ondersteunt u in deze tussenliggende periode met alles wat noodzakelijk is.

Goede telefonische bereikbaarheid - 24 uur per dag 7 dagen per week - en deskundige ondersteuning van de binnendienst zijn vanzelfsprekend. Onze buitendienst zal zo snel mogelijk aan de oplossing van het probleem beginnen.

Advies

U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij staan in voor de kwaliteit van onze mensen, onze producten en onze installaties.

Onze technische medewerkers worden voortdurend geschoold en zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. BKS is een STEK en VCA erkend installatiebedrijf.

Gedegen advies is de start van succesvol ondernemen.

Voor zowel kleine als omvangrijke projecten kunt u rekenen op een proactief en betrokken BKS. Wij zorgen voor een efficiënt en soepel verloop van ieder project.

Voor advies over:

  • Installaties
  • Energieterugwinning
  • Subsidie teruggaaf energie investering

Ontwerp en bouw

BKS heeft veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van productie-units voor de Reinigingsindustrie.

BKS kan voor u de benodigde milieuvergunningen verzorgen maar ook de energie-aanvragen voor u regelen. Alle gewenste documentatie zoals; installatietekeningen, stroomschema's enz. worden door ons verzorgd.

Bij grotere projecten wordt een groot deel van de voorbereidingen bij ons in de productiehal gedaan. Hierdoor wordt de bouwtijd op de bouwlocatie zelf sterk gereduceerd. Dit resulteert uiteraard in lagere bouwkosten.

Onderdelen

Buiten de ruime hoeveelheid machine-onderdelen in ons magazijn zijn al onze service-auto's uitgerust met een uitgebreide voorraad aan onderdelen en gereedschappen. Dit alles om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Onderhoudscontracten

BKS geeft haar klanten ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met dit urencontract (onderhoudscontract) koopt u een aantal onderhouds- en/of service-uren bij ons in. Dat houdt in dat de ingekochte hoeveelheid onderhoud- en service-uren, maar ook de van te voren ingekochte hoeveelheid voorrijkosten, kunnen worden gebruikt voor:

  • het plegen van onderhoud
  • het uitvoeren van installatiewerkzaamheden
  • het oplossen van storingen

en wel op die locatie waarvoor u dit onderhoudscontract heeft afgesloten.