Service

Service is een belangrijk begrip binnen de BKS Group. Service begint eigenlijk al bij het eerste klantencontact en eindigt eigenlijk niet of het moet het uiteindelijk verwijderen van het object of de gebouwde installatie zijn. BKS ondersteunt u in deze tussenliggende periode met alles wat noodzakelijk is.

Goede telefonische bereikbaarheid 24/7 en deskundige ondersteuning van de binnen- en buitendienst zijn vanzelfsprekend. In geval van storingen zullen onze technische toppers snel aan het verhelpen ervan beginnen. 

Advies

U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij staan in voor de kwaliteit van onze mensen, onze producten en onze installaties. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold en zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. BKS is een VCA erkend installatiebedrijf.

Gedegen advies is de start van succesvol ondernemen.Voor zowel kleine als omvangrijke projecten kunt u rekenen op een pro-actief en betrokken BKS. Wij zorgen voor een efficiënt en soepel verloop van ieder project of het nu gaat om

  • installaties
  • innovatie
  • energie terugwinning
  • subsidie teruggaaf energie investering

Ontwerp en bouw

BKS heeft veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van productie-units voor de Reinigingsindustrie.

BKS kan voor u de benodigde milieuvergunningen verzorgen maar ook de energie-aanvragen voor u regelen. Alle gewenste documentatie zoals; installatietekeningen, stroomschema's enz. worden door ons verzorgd.

Bij grotere projecten wordt een groot deel van de voorbereidingen bij ons in de productiehal gedaan. Hierdoor wordt de bouwtijd op de bouwlocatie zelf sterk gereduceerd. Dit resulteert uiteraard in lagere bouwkosten.

Onderdelen

Vanuit ons magazijn kunnen wij u voorzien van diverse machine onderdelen. Ook onze service auto's zijn uitgerust met een uitgebreide voorraad aan onderdelen en gereedschappen. Alles om u snel en adequaat van dienst te kunnen zijn.

Onderhoudscontracten

BKS geeft haar klanten ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met dit urencontract koopt u een aantal onderhouds- en/of service uren bij ons in, zodat u verzekerd bent van onze technische ondersteuning. De ingekochte uren, maar ook de van te voren ingekochte hoeveelheid voorrijkosten, kunnen worden gebruikt voor het

  • uitvoeren van onderhoud
  • uitvoeren van installatiewerkzaamheden
  • oplossen van storingen