Doremaele stoomketel BKS

Gereviseerde stoomketel voor Van Doremaele champignons

07-06-2022

Grow by nature! Wat een mooie slogan van Van Doremaele champignons. Voor het kweken van champignons maakt Van Doremaele champignons gebruik van een efficiënte stoomketel installatie. BKS verzorgde de levering, installatie en in gebruik name van deze gereviseerde stoomketel met een capaciteit van 300kg/u.

Lees meer
US Laundry BKS stoomketel Viessmann

Nieuwbouw voor US Laundry wasserij op St Maarten

07-06-2022

Work in progress in Philipsburg. In onze bedrijfshal in Tiel prefabriceerden onze BKS-ers compleet ingerichte zeecontainers met stoomketelinstallaties. Twee Viessmann stoomketels met een capaciteit van 2500 kg/uur gaan ervoor zorgen dat US Laundry weer kan doen waar ze goed in zijn: het leveren van uitstekende laundry services voor restaurants, hotels en ziekenhuizen op St Maarten. 

Lees meer
Mondo mycologics DG260 Jumag BKS

Ook een compacte stoomketelinstallatie huren in een container?

30-03-2022

Stoom nodig? Voor een korte of lange periode? Bij BKS kunt u stoomketelinstallaties huren vanaf een periode van 2 weken tot onbepaalde tijd. En natuurlijk kunt u rekenen op de service van BKS. Een mooi voorbeeld is een stoomketelinstallatie van Jumag. De DG260 is een compacte stoominstallatie, die aan al uw stoombehoeftes kan voldoen. Alle componenten zoals de stoomgenerator met economiser, voedingswatertank, doseerpomp en spuitank zijn ruimtebesparend op een frame gemonteerd en in een container geplaatst. Plaatsing in een container biedt enorm veel voordelen. De containers kunnen zowel binnen, als buiten geplaatst worden. Vooral bij ruimtegebrek in productie-ruimtes is plaatsing naast een bedrijfshal vaak dé oplossing.

Eenvoudig een stoomketel huren?

- De ketel wordt door ons geleverd

- De installatie wordt door ons geplaatst en opgebouwd

- Stoomslangen worden tot aan de verbruiker gebracht

- Ketel wordt door ons in gebruik genomen

- Medewerkers krijgen duidelijke uitleg en instructies

- Na verhuurperiode wordt container weer opgehaald

Lees meer

Jumag stoomketel installatie voor Phycom Algae geplaats door BKS

21-03-2022

De technici van BKS plaatsten onlangs de derde Jumag stoomketel installatie uit de DG serie bij Phycom Algae in Veenendaal. Hiermee is de continue productie van hoogwaardige microalgen gewaarborgd. De stoomketel van Jumag heeft een geïntegreerde circulatiepomp. Jumag stoomketels combineren de voordelen van een compacte en snelle stoomketel met die van een grote robuuste stoomketel met grote capaciteit. De DG260 is eenvoudig te bedienen via de touch screen. Verbinding met PC of mobiele apparaten is mogelijk. Foto links : De stoomketel installatie wordt met een kraan op de eerste verdieping geplaatst. 

Lees meer

Jumag i500 stoomketel voor Trinity

20-12-2021

 

 

 

 

 

 

 

Aan Trinity in Bad Bentheim, master in poultry processing, leverde BKS onlangs een i500 stoomketel van Jumag. Trinity Trade BV en Trinity GmbH werken met betrouwbare, gecertficeerde leveranciers. Door te blijven innoveren zorgen zij ervoor dat hun klanten op de beste manier met het beste product beleverd kunnen worden. BKS leverde voor hun productie proces een Jumag i500 stoomketel. Deze i500 is een in Duitsland ontwikkelde en geproduceerde stoomketel van Jumag. Deze even robuuste als eenvoudige stoomketel is speciaal geschikt voor grote piekafnames en voldoet derhalve perfect aan de door Trinity gestelde eisen.

Lees meer
ketelhuis gereviseerde Ten Horn stoomketel

Compleet gereviseerd ketelhuis ten Horn stoomketel Sleeve Technology

20-12-2021

Work in progress ... voorbereiding van een ketelhuis in een 20ft container met een compleet gereviseerde Ten Horn stoomketel, voorzien van nieuwe branders, spuitank en voedingswatertank.

Lees meer
Jumag EDI360 Sodastream BKS

Volledig elektrische 500kg Jumag stoomketel voor Sodastream

15-12-2021

Bruisend nieuws! Nog maar een paar maanden geleden plaatsten we de eerste volledig elektrische 500kg stoomketel bij Sodastream in Tilburg. Wegens succes en ten behoeve van uitbreiding van de productie capaciteit hebben we zojuist de tweede Jumag EDI 360 stoomketel installatie geleverd. Beide installaties leveren meer dan 1 ton stoom per uur. In het kader van de elektrificatie bouwt BKS steeds vaker gasgestookte systemen om naar volledig elektrische systemen. In dit geval zelfs in een ideale combinatie met zonnepanelen op het dak.

Lees meer
appelflap_De Graaf Bakeries_BKS_Viessman_Gernal

Hogedruk stoomketel in een 20ft container voor De Graaf Bakeries

04-11-2021

Samen met het gerenomeerde machineconstructie bedrijf Gernal uit België plaatsten wij bij De Graaf Bakeries een 700 kW Viessmann hogedruk stoomketel in een 20ft container met RVS geïsoleerde voedingswatermodule en spuitank met warmtewisselaar.

Lees meer

Stoomketel installatie voor Yari hair & cosmetics

04-11-2021

Bij BKS in Tiel is het mogelijk een stoominstallatie op maat te laten bouwen, dat kan elektrisch gestookt, gas gestookt of olie gestookt. Ook YARI  Hair & Cosmetics in Berkel Rodenrijs koos voor een BKS stoomketelinstallatie met Jumag DG560 stoomketel op skid.

Lees meer

Jumag DG260 stoomketel voor Commando post Zeestrijdkrachten Den Helder

12-03-2021

Weer een mooi project bij de Koninklijke Marine in Den Helder. Voor het bevochtigen van luchtreinigingskasten heeft BKS een Jumag stoomketel DG260 geplaatst bij de Commando post Zeestrijdkrachten.

JUMAG stoomketels combineren de voordelen van een compacte snelstoomketel met die van een robuuste stoomketel met grote capaciteit, van 100 kg/h tot 560 kg/h.
Hoger vermogen mogelijk met multiple unit system, bijvoorbeeld >2000 kg/h met vier units. Olie- of gasverwarmd met standaard industriële branders. Robuust drukvat in het ontwerp van een kleine shell boiler. Circulatiepomp geïntegreerd als ketelpomp.
 
Lees meer
Treasure_dim-sum-products_BKS_Jumag_Stoomketel

Elektrische Jumag stoomketel 2xEDI 80 voor Treasure Dim Sum

03-03-2021

Voor het productieproces van heerlijke Dim Sum gerechten gebruikt Treasure Dim Sum uit Amstelveen stoom, gegenereerd door een duurzaam elektrisch gestookte Jumag stoomketel installatie. Deze machine skid met Jumag 2xEDI 80 stoomketel werd volledig geprefabriceerd door onze BKS technici in onze werkplaats.Met ruim 220 kg stoom per uur bij 11 bar produceert onze gewaardeerde relatie Treasure Dim Sum hun heerlijke gerechten.

Lees meer
BKS_DeSpiegeleire_gasgestookte_stoomketel

Gereviseerde gasgestookte stoomketelinstallatie Spiegeleire

03-03-2021

Het familiebedrijf De Spiegeleire wordt al twee generaties geroemd om hun ambachtelijk gemaakte patés. Zoals voor ieder bedrijfs- of productie proces geldt, geldt ook voor De Spiegeleire dat de continuïteit gewaarborgd is. Onlangs leverden en installeerden de technische toppers van het BKS team deze gereviseerde en gasgestookte 1600kg stoomketel bij De Spiegeleire in Diest, België. 

Lees meer
Sleeve stoomketel skid BKS

Elektrische stoomketel installatie skid voor Sleeve Technology

12-01-2021

Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar allerhande producten als shampoo, frisdrank, saus of kruiden worden verpakt en geseald met een krimpfolie van PVC, OPS, PET of ALFA film. Denk aan een dopje op een waterflex, het dekseltje op de kwark of de kleurrijke afbeeldingen op shampoo of frisdrank. Deze verpakkingsmachines worden bij Sleeve Technology sleeve-applicators genoemd. Voor het krimpproces van de folie werkt Sleeve Technology met een stoomketel installatie van BKS. Het is een installatie met elektrisch gestookte stoomketel, voedingswatertank, spuitank, waterontharder en verbindend leidingwerk. Een complete skid installatie bestaat uit een frame waarop verschillende componenten zijn gemonteerd.  Het voordeel van deze werkmethode is dat wij de complete installatie in onze eigen bedrijfshallen pasklaar maken. Eénmaal aangeleverd bij onze klant, in dit geval Sleeve Technology, dient de installatie alleen nog maar aangesloten te worden. Het voordeel hiervan is dat het productieproces zo goed mogelijk kan worden gehandhaafd. Het productie proces wordt niet of nauwelijks onderbroken. Installatie van de stoomketel skid kost minder tijd op locatie. De skids zijn eventueel op termijn verhuisbaar en daardoor makkelijk in te huizen, te verplaatsen of te integreren in bestaande productie locatie.  

Lees meer
VanderZee-gasgestookte-stoomketel-container-BKS

Gasgestookte stoomketel in container voor Van der Zee Hoogeveen

29-12-2020

BKS plaatste naast het pand van Distrivers een container met een complete gasgestookte stoomketelinstallatie. Zo zorgt Distrivers voor lekker, gezond en verantwoord eten en drinken voor grootverbruikers zoals zorginstellingen, ziekenhuizen en horeca. Distrivers is partner van Van der Zee en Hanos. Wilt u ook een stoominstallatie kopen of huren? Voor meer informatie klik op: contactformulier BKS

 

Lees meer
Stoomketel verhuur Hooymans

Stoomketel bij Hooymans Substrates, ook een stoomketel huren?

21-12-2020

Hooymans Substrates liet BKS een volledig ingerichte container plaatsen met stoomketel installatie. Voor de productievan compost had Hooymans een innovatieve en duurzame stoomketel installatie nodig. Een mobiele stoomketel installatie, die eventueel ook uitwisselbaar zou zijn voor een kleinere of grotere versie. Bij BKS is dit mogelijk. BKS verkoopt en verhuurt dergelijke installaties, groot, klein, ingebouwd in een technische ruimte of flexibel als skid installatie of zoals bij Hooymans in een container naast het bedrijfspand. Bij interesse in een huurketel klik op: contactformulier BKS

Lees meer
Weber skid Jumag RVS hospital BKS

Jumag stoomketels voor desinfectie van ziekenhuisbedden

21-12-2020

Stoom wordt ingezet voor allerhande productie processen. Onze relatie Weber Hospital Systems ontwikkelde een unieke manier om ziekenhuisbedden en matrassen te reinigen, desinfecteren en drogen. Dit gebeurt met stoom, zonder chemicaliën. Het desinfecteren is nu nog belangrijker dan ooit. BKS leverde 2 RVS skid stoominstallaties met Jumag stoomketels. BKS is specialist in het customizen van stoombehoefte.

De skid installatie wint terrein. De vooraf gemonteerde technische ruimte heeft als groot voordeel dat alle installatietechniek compact is ingebouwd in een frame. Deze installatie skids kunnen binnen, maar ook buiten, bijvoorbeeld in een mobiele container, geplaatst worden.Op de RVS skids met stoominstallatie, die BKS voor Weber Hospital Systems maakte,  werd een installatie gebouwd met een Jumag elektrische stoomketel EDI 40, spuitanks, waterontharders, onderling verbindend RVS leidingwerk.

Voor meer informatie over huurketels, skid installaties, stoomketels klik op: contactformulier BKS

Lees meer
RTLZ BAROmeter luchtreiniger

Uitzending RTLZ over luchtreiniger BKS Veit aircleaner AC10

13-12-2020

In 'de Barometer' legt Erwin Veenstra de werking van de Veit Aircleaners uit. Deze luchtreinigers ontdoen binnenlucht van virussen, bacteriën en schimmels. #coronaproof #influenza #aerosol #COVID19 #ademschonelucht #voorkomenisbeterdangenezen

Uitzending gemist? Klik op onderstaande op link: RTL Z Barometer BKS aircleaner

Lees meer

Mooie stoomketel voor GRASSA! voor duurzaam gebruik grondstoffen

04-10-2020

BKS leverde aan GRASSA! een gereviseerde stoomketel in een mobiele container naast hun pand. GRASSA! wil dat de wereld overgaat op een duurzamer voedingsconcept, voor dier en mens. Voeding die gezond is, maar waarvan de ingrediënten niet van ver aangevoerd hoeven te worden. Dat kan met bioraffinage, door méér te halen uit gras en gewas. Zo kunnen met dezelfde hoeveelheid gras en gewas meer monden gevoed worden: niet alleen die van koeien, maar ook van kippen, varkens en zelfs mensen. GRASSA! ontwikkelt (mobiele) raffinagemachines waarmee we gras en andere groene reststromen kunnen raffineren en verwerken tot een lokaal inzetbaar product. Zo draagt GRASSA! bij aan de opwaardering van groene grondstoffen, aan een robuuster inkomen voor de agrarische sector en aan een oplossing voor de toenemende voedselschaarste. BKS leverde een stoominstallatie in een mobiele container naast hun pand. BKS werkt graag met bedrijven zoals GRASSA! die net als BKS altijd op zoek is naar duurzame oplossingen.

Lees meer

Jumag installatie voor Kwekerij Lankhaar Bleiswijk

07-06-2020
BKS installeert een customized Jumag stoominstallatie voor Kwekerij Lankhaar voor het desinfecteren van de kweekbakken voor de Kalachoë. Deze elektrisch gestookte Jumag ketelinstallatie reinigt uitsluitend met stroom, zodat schimmels en bacteriën geen kans krijgen.
Lees meer

Een stoomketel voor brouwerij De Prael in Den Haag

07-06-2020

Brouwerij De Prael vond in BKS dé partner om de stoominstallatie goed in werk te stellen. Mens & bier & samenwerken, een perfecte combinatie.

Lees meer
https://www.youtube.com/watch?v=duHCBCV5YHw

Beddenwasstraat Erasmus MC met Weber Hospital Systems

15-05-2018
 
Voor Weber Hospital Solutions bouwde BKS een gepersonaliseerde stoom skid voor de in de ziekenhuiszorg toegepaste VDS (Validated Disinfection System).
In de zogenaamde ‘beddenwasstraat’ worden ziekenhuisbedden gereinigd en gedesinfecteerd met stoom van de Jumag clean steam generator.
Meer dan ooit is het belangrijk op innovatieve en duurzame wijze de kwaliteit van reiniging te garanderen.
Lees meer

BKS aanwezig op Expodetergo te Milaan Italië van 19 t/m 22 oktober 2018!

15-05-2018
Expodetergo International is een gespecialiseerde internationale beurs van apparatuur, diensten, producten en accessoires voor wassen, strijken, schoonmaken van textiel en aanverwante producten.
Lees meer

Gereviseerde Hocon stoomketelinstallatie FR 230 voor “Pasta by Michèl”

14-05-2018
Pasta by Michèl begint in 2004 met het verhaal als chefkok Michèl Kagenaar met zijn restaurant in D’n Dillegaard in het Limburgse Nuth een Michelinster ontvangt.
Lees meer
poelier_degraaf_BKS-stoomketel

Gereviseerd stoomketelinstallatie op skid voor Poeliersbedrijf Ep de Graaf Food Today!

31-08-2017
Poeliersbedrijf Ep de Graaf BV is in 1935 opgericht door Teunis de Graaf, de opa van de huidige directie. In 1958 is de vorige eigenaar, Ep de Graaf, zijn vader gaan ondersteunen in de zaak. Op dat moment bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit venten langs de deuren met kipproducten. Tegenwoordig wordt de directie van Poeliersbedrijf Ep de Graaf BV gevormd door de kinderen van Ep en Hennie de Graaf; Erik en Heidi de Graaf.
Lees meer

BKS levert Jumag stoomketel DG 560 aan Aviateur Banketbakkerijen BV te Broek op Langedijk!

27-03-2017

Voor de uitbreiding van het assortiment met de Dutch stroopwafel productie lijn voor de nationale en internationale markt koos Aviateur voor de Jumag stoomketel DG560.

Lees meer

Alfasan BV te Woerden kiest voor 2x een Jumag stoomketel DG 460

27-03-2017

Alfasan Group of Companies is sinds 1975 een diergeneesmiddelenproducent voor (huis)dieren.

Lees meer

Wasned kiest voor een meervoudige Jumag stoomketelinstallaties 1060 FLO

27-03-2017

In het nieuwe pand van Wasned Nieuwegein werden 3 Jumag FLO 1060 ketels geïnstalleerd.

Lees meer
 BKS installeert gasgestookte stoomketelinstallatie bij Brouwerij De dochter van de Korenaar

BKS installeert gasgestookte stoomketelinstallatie bij Brouwerij De dochter van de Korenaar

28-12-2016

Voor het brouwproces van dit bier wordt verzadigde stoom ingezet, geleverd door deze 600 kg gasgestookte drietreks-stoomketelinstallatie.

Lees meer

Lamme Textielbeheer heeft gekozen voor de allernieuwste "telg" uit de Jumag familie

29-08-2016

BKS levert 2x Jumag stoomketel DG 1060 FLO met toebehoren aan Lamme Textielbeheer te Nederhorst den Berg!

Lees meer

Nieuwbouw Apotheek Haagse Ziekenhuizen kiest voor Jumag stoomketels DG 560

29-08-2016

Mooi bouwproject van de nieuwe GMP productiefaciliteit voor geneesmiddelen door Apotheek Haagse Ziekenhuizen (AHZ). De Jumag stoomketel zal worden ingezet voor het produceren van medicijnen, alsmede de complete luchtbehandeling ten behoeve van Clean Rooms.

 

Lees meer

BKS plaatst Jumag stoomketelinstallatie DG 560 bij H&R Poultry te Utrecht!

25-05-2016

Ook H&R Poultry uit Utrecht heeft gekozen voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van een Jumag stoomketelinstallatie. De installatie levert maximaal 600kg/uur.

Lees meer

BKS heeft bij Stomerij Panda te Voorburg een geheel nieuwe ILSA reinigingsmachine C2 440 GreenEarth geplaatst!

28-01-2016

Stomerij Panda kiest voor duurzame, Groene , Halogeen vrije reiniging.

Stomerij Panda beschikt over de modernste reiniging en opmaak technieken.

 

Lees meer

BKS bouwt nieuwe zelfbedieningswasserette met betaalsysteem voor Newave te Amsterdam!

21-01-2016

NeWave Vastgoed heeft een kantoorpand aan de Foppingadreef omgetoverd in studentenwoningen met een zelfbedieningswasserette.

Lees meer

BKS levert Viessmann stoomketel van 5.0 ton stoom/uur aan Esbaco te Hoorn!

20-01-2016

Vanwege productie-uitbreiding bij Esbaco heeft BKS een oudere stoomketel vervangen voor een 5.0 ton’s stoomketel van Viessmann.

Behalve de stoomketel met modulerende gasbrander is het ketelhuis ook voorzien van een nieuwe ontgasser, rookgas economiser, spuitank, duplex waterontharder en nieuwe infrastructuur.

Lees meer

Brouwerij Oirschots Bier te Oirschot heeft voor hun brouwerij gekozen voor een Jumag stoomketel type DG 360.

25-08-2015

BKS heeft deze Jumag ketel met toebehoren op 17 augustus 2015 geleverd, aangesloten en in bedrijf gesteld.

Steeds meer brouwerijen kiezen voor een Jumag stoomketel installatie.

Lees meer

BKS levert energiezuinige meervoudige Jumag stoomketelinstallatie op skid bij Van Wijngaarden!

25-08-2015

Van Wijngaarden produceert mayonaise en andere sauzen voor de groothandel en detailhandel. Van Wijngaarden is begonnen als oliehandelaar in de achtertuin. Sindsdien hebben zij zich ontwikkeld tot professionele mayonaise- en sausfabrikant met klanten over de hele wereld.

Lees meer

Verpakkingsbedrijf Vetipak kiest voor een Jumag stoomketel DG 360 op skid!

18-08-2015

In augustus 2015 heeft BKS een Jumag stoomketel DG 360 op skid geplaatst.

Snoepfabrikanten besteden een steeds groter deel van de keten tussen fabriek en winkelschap uit. Inpakken, ompakken, opslag en transport.

Lees meer

BKS bouwt stoominstallatie voor nieuwbouw Merwetank te Gorinchem!

20-02-2015

Deze compleet nieuwe tankoverslag met bijbehorende waterkering, kantoren, weegbruggen, terreinindeling, afmeerpalen enz. wordt gebouwd aan de rivier de Merwede, net naast de A27.

Eind februari zal dit project worden opgeleverd.

Lees meer

BKS levert Jumag stoominstallatie voor nieuwbouw Exellent Food & Snacks!

20-02-2015

'We groeien nog steeds flink, ook in de horeca', geeft Piet Laan als hoofdreden. 'We groeiden uit ons jasje.' Laan is samen met Peter Jongens en Jan Kerkhof eigenaar van de fabrikant die merken als De Amsterdamse en Cas Spijkers op de markt brengt.

Lees meer

Nieuwbouw Moderna Textielservice te Hardenberg!

17-11-2014

Op 9 oktober 2013 werd stomerij Moderna aan de Coevorderweg volledig door brand verwoest.

Na de allesvernietigende brand herpakte Moderna Textielservice zich; directie, medewerkers, klanten en concullega’s reikten elkaar de hand.

Lees meer

G-Star RAW kiest voor levering en installatie van Veit & Jumag door BKS!

17-11-2014

Sinds de oprichting in 1989 is de filosofie van G-Star altijd 'Just the Product' geweest.

Lees meer

BKS levert Jumag stoomketel DG 560 aan INSU-W-RAPID te Moergestel!

17-11-2014

Insu-W-Rapid B.V. te Moergestel is een leverancier van thermische isolatieproducten.

Lees meer

In juni 2014 levert BKS een Jumag DG 560 bij CB Fashion te Helmond!

17-11-2014

Voor de – nieuw te bouwen - Recon afdeling heeft CB Fashion gekozen voor een Jumag DG 560 stoomketelinstallatie. BKS levert niet alleen de stoomketel maar draagt tevens zorg voor het constructiewerk, integratie van een nieuw logistiek systeem.

Lees meer

BKS richt voor LaundryLand een milieuzuinige stomerij/wasserij in.

17-11-2014

In Hoofddorp is op 2 januari 2014 een nieuwe moderne milieuvriendelijke stomerij/wasserij met de nieuwste energiezuinige apparatuur geopend!

BKS leverde o.a een energiezuinige Jumag stoomketel DG160 installatie en de nieuwste Veit overhemdenfinisher 8326.

Verder optimaliseerde BKS het hergebruik van koelwater door het plaatsen van een retourwatertank met drukverhogingpomp.

Lees meer

Sleeve Technology schaft een Jumag stoomketel DG 260 van BKS aan!

17-11-2014

Sleeve technology heeft 24 jaar ervaring met krimpfolie en folie/sleeve application oplossingen.

De sleeve applicators-machines zijn special ontworpen om te voldoen aan de individuele wensen van de klanten, maar zijn allemaal gebaseerd op bewezen technologie en zijn uitgerust met de laatste bedieningstechnologie. De machines zijn betrouwbaar, eenvoudig in gebruik, flexibel en ze leveren een productie-efficiëntie van >97%.

Lees meer

Smit Draad kiest voor een Jumag stoomketel DG 200 geplaatst door BKS!

17-11-2014

Smit Draad Nijmegen staat bekend om zijn hoge kwaliteit rechthoekige wikkeldraad.

Dit wikkeldraad is bedoeld voor de kapitaalgoederenindustrie, waaronder grote transformator huizen, generatoren en elektrische motoren. De speciale kabel CTC is voor Smit Draad de grootste productgroep in volume en omzet. Met ca. 120 medewerkers wordt ruim 7.000 ton kabel en draad geproduceerd.

Lees meer

GNT International BV

17-01-2014

GNT is de wereldwijde marktleider in kleurstoffen voor voedingsmiddelen en een betrouwbare partner voor de eet- en drinkgelegenheidindustrie.

GNT biedt levendige kleuren tinten met EXBERRY® kleurstoffen, die kunnen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen waaronder dranken, zoetwaren, zuivelproducten e.d.

Lees meer

Jopen Bier

15-09-2011

BKS heeft zowel de Jopenkerk alsook de bottelarij van Jopen Bier in de Waarderpolder van de zuinigste Jumag stoomketelinstallatie voorzien. De Jopenkerk in hartje Haarlem is inmiddels een begrip in de regio en ver daarbuiten.

Hier worden niet alleen zeer lekkere biertjes gebrouwen er wordt ook nog eens heerlijk gekookt! Een toplocatie en entourage; je moet er echt geweest zijn!

Lees meer

Stomerij Clean Inn

14-09-2011

Clean Innuit Rotterdam was de eerste stomerij/wasserij die volledig is overgeschakeld op het groene zuinige reinigingssysteem van iPURA.

De consument kan bij Clean Inn kiezen tussen KWL en de zachte Green Earth reiniging! Beide reinigingsvloeistoffen zijn te gebruiken in de iPURA machines van Ilsa.

Inmiddels is er door Clean Inn veel ervaring opgedaan met het nieuwe en zuinige iPURA (spray)reinigingssysteem.

Lees meer

Stomerij Sassen

14-09-2011

in Haarlem is van oudsher een stomerijbedrijf en zit al vele generaties op een toplocatie, Zijlweg 39 in Haarlem.

Sinds juni dit jaar is een gedeelte van het bedrijf omgebouwd naar een super moderne service- en selfservicewasserette.

De wasserette “Washtime” is voorzien van de zuinigste Miele was- en droogapparatuur en van een Comestero centraal betaalsysteem met zeepuitgiftekast.

Lees meer

Veldhoven Distributie International BV

14-09-2011

Het nieuwe distributie centrum van Veldhoven Distributie International BV wordt 30 september 2011 officieel geopend! VDI is producent en distributeur van kledingmerken zoals:BKS heeft hier de allernieuwste Veit tunnelfinisher geleverd voor het reconditioneren van allerhande soorten textiel.

Deze volautomatische Veit tunnelfinnisher met automatische trolley-ontlader is de meest moderne en zuinigste finisher die momenteel op de markt is te verkrijgen.

Lees meer