Gasgestookte stoomketel voor Van der Zee Distrivers, Hoogeveen

gasgestookte-stoomketel-VanderZee-Distriverse-Hanos-Di

 

Van der Zee

Het bedrijf Van der Zee is in 1925 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot befaamd leverancier van vlees, vleeswaren, kip en kaas aan de institutionele markt en de betere horeca. Van der Zee heeft in alle HANOS vestigingen in Nederland en België een eigen horecaslagerij. De producten van Van der Zee vinden iedere dag via de HANOS of de webshop van Distrivers hun weg naar grootverbruikers zoals zorginstellingen, ziekenhuizen en de horeca. BKS plaatste een container met een gasgestookte stoomketelinstallatie. Bij BKS in Tiel kunt u deze installaties - customized - laten bouwen, dat kan elektrisch gestookt, gas gestookt of olie gestookt. Wij verkopen stoomketels en installaties, maar er zijn ook diverse huur en lease opties. Graag nemen wij de mogelijkheden met u door.

Voor meer informatie klik op: contactformulier BKS

van-der-zee-logo-200px

HANOS

Distrivers is onderdeel van HANOS. HANOS is een internationale horeca groothandel met vestigingen in Nederland en België. Dankzij het assortiment van HANOS, met ruim 80.000 producten uit binnen- en buitenland, vind je altijd de artikelen en ingrediënten die je nodig hebt. Daarnaast kun je bij HANOS ook terecht voor informatie en culinaire inspiratie. 

Bij BKS in Tiel kunt u diverse stoominstallatie op maat laten bouwen, dat kan elektrisch gestookt, gas gestookt of olie gestookt. Wij verkopen stoomketels en installaties, maar er zijn ook diverse huur en lease opties. Graag nemen wij de mogelijkheden met u door.

Voor meer informatie klik op: contactformulier BKS

 

hanos-logo-200px