24/7 professionele desinfectie met UV-C

VEIT AIR CLEANER AC 20 

Als iemand met een virus hoest, niest of praat, komen er minuscule virusdruppeltjes in de lucht, aerosol, die uren kunnen blijven rondzweven. Door het inademen van die virusdruppeltjes, kun je besmet raken en ziek worden. Eventuele ziekteoverdracht van virussen kan voorkomen worden door binnenlucht te laten circuleren via de VEIT AIR CLEANER AC 20. In ongeveer een halfuur wordt al meer dan 95% van de virussen, ziektekiemen, schimmels en bacteriën uitgeschakeld. Diverse wetenschappelijke onderzoeken leveren ondersteunend bewijs. 

NATUURLIJK WIL IEDEREEN GEZONDE LUCHT INADEMEN!

Dus, ontdoe je omgeving van virussen en bacteriën! De VEIT AIR CLEANER AC 20 desinfecteert lucht door middel van ultraviolet licht. Het creëert een optimaal binnenklimaat. Met behulp van UV-C licht wordt tot 99% van de bacteriën en virussen in de lucht geëlimineerd. Een krachtige ventilator leidt de kamerlucht door een filter naar het systeem en desinfecteert langs de UV-C lampen. Na dit proces wordt de gereinigde lucht teruggevoerd naar de omgeving. UV-C desinfectie laat geen enkel residu achter. Er worden geen chemicaliën gebruikt. Het is daarom bijzonder schone technologie en is niet schadelijk voor de omgeving. 

Geschikt voor o.a. behandelruimten, bioscopen, food industry, horeca, kantines, kantoren, medische praktijken, productie bedrijven, restaurants, sportscholen, winkels, ziekenhuizen #corona #covid-19 #griep #virussen #bacteriën #schimmels #ziektekiemen #milieuvriendelijk #desinfectie