WASH@theCITY, de meest energie zuinige wasserette van Nederland

ENERGIEZUINIGE WASSERETTE IN UTRECHT

BKS heeft onlangs de energiezuinigste wasserette van Nederland opgeleverd.

BKS heeft al jarenlang ervaring met het bouwen van zelfbedieningswassalons en heeft al haar expertise samengebracht in het concept WASH@theCITY, waarvan de 1e winkel is geopend aan de Amsterdamsestraatweg 312 te Utrecht.

WASH@theCITY is een onbemande selfservice wasserette met 24/7 video bewaking. Er zijn diverse energiebesparende technieken toegepast met behoud van optimale reinigingskwaliteit!

15 Miele wasmachines voorzien van hot-fill; hetgeen resulteert in een besparing van tenmiste 30%Ledverlichting in de gehele winkel, met bewegingsmelders (terugverdientijd 2,5 jaar)zonneboilers gecombineerd met warmteterugwinning uit de afvoerlucht van drogerser wordt gebruik gemaakt van een super geïsoleerd warmte-opslagvatgasgestookte Miele drogerswascapaciteiten tussen 6,5-13 kgsupersnelle was- en droogtijden (binnen 1 uur)prettige lichte (LED) omgeving waar het goed toeven ismogelijkheid om uw klanten kortingskaarten aan te bieden met uw eigen logo die te gebruiken zjn in het unieke betaalsysteem van Comesteroinbraakalarm met videobewaaksysteem en monitoring op afstand

Meer weten? Neem contact met ons op!

www.washatthecity.com

link interieurbouw : http://www.otello-interiors.nl/site//Projecten/WASHtheCITY_Utrecht.html

Oorspronkelijk geplaatst op 22-03-2010