Gereviseerde Hocon stoomketelinstallatie FR 230 voor “Pasta by Michèl”

 
Pasta by Michèl begint in 2004 met het verhaal als chefkok Michèl Kagenaar met zijn restaurant in D’n Dillegaard in het Limburgse Nuth een Michelinster ontvangt. Gastronomisch gezien is het de erkenning waar iedere chef dagelijks keihard voor werkt. Het brengt hem naast erkenning ook een steeds breder netwerk. Michél Kagenaar wordt gevraag om een concept uit te werken rond de smaken van de wereld en daarin kan de Italiaanse keuken vanzelfsprekend niet ontbreken! 
 
Om de boeiende wereld van pasta helemaal in de vingers te krijgen, gaat Michél in de leer bij diverse Italiaanse mama’s die hem niet alleen de kneepjes van het vak leren, maar ook de passie voor pasta meegeven. Pasta by Michèl maakt authentieke pasta zoals de mama’s in Toscane ook doen!
 
Om aan de grote vraag van de bijzondere Pasta’s te kunnen voldoen is Michèl zijn restaurantkeuken ontgroeit.
Samen met collega en mede investeerder Arjan van Engeland, is er een nieuwe productielocatie gebouwd om aan de grote vraag van de gewilde “Pasta’s by Michèl” te kunnen voldoen. Ten behoeve van de nieuwe kook- en productielijnen mocht BKS de complete stoomketelinstallatie bouwen!
 
Er is gekozen voor een compleet gereviseerde Hocon installatie veelal voorzien van nieuwe appendages en uiteraard voldoet deze aan de allerlaatste eisen!