Lamme Textielbeheer heeft gekozen voor de allernieuwste "telg" uit de Jumag familie

De Jumag FLO 1060 is de grootse stoomketel die Jumag momenteel bouwt. De ketel heeft een capaciteit van maximaal 1.100 kg/uur en uiteraard, zoals u gewend bent van Jumag , is dit de zuinigste in zijn soort en voldoet de ketel  aan de nieuwe rookgas emissie-eisen.

Alle “weglekkende energie” wordt hergebruikt en zowel in de stoomketelinstallatie alsook in het productieproces. Hiermee wordt een rendementsverbetering bereikt van wel 30%

Lamme Textielbeheer startte in 1834 met een bleekveld in Loosdrecht en is uitgegroeid tot een vooraanstaande dienstverlener in reiniging, beheer en voorziening van textiel.

Het ‘ontzorgen’ van de klant vormt de basis van onze dienstverlening voor vele klanten in horeca, hotellerie, luchtvaart en gezondheidszorg. Wilt u meer weten over de bedrijfsgeschiedenis?

Moderne wasserij en multicultureel
Inmiddels staat de zesde generatie aan het roer van een modern en kleurrijk familiebedrijf met ruim 150 werknemers. Een moderne wasserij en een open en flexibele organisatie vormen de basis van onze dienstverlening.

Lamme Textielbeheer biedt haar klanten een totaalpakket van transport, reinigen, beheer, ontwerp, verhuur en verkoop van textiel.

De gehele investering past in de filosofie van de Lamme groep duurzaam ondernemen en maatschappelijk verantwoord investeren.