Sleeve technology heeft 24 jaar ervaring met krimpfolie en folie/sleeve application oplossingen.

De sleeve applicators-machines zijn special ontworpen om te voldoen aan de individuele wensen van de klanten, maar zijn allemaal gebaseerd op bewezen technologie en zijn uitgerust met de laatste bedieningstechnologie. De machines zijn betrouwbaar, eenvoudig in gebruik, flexibel en ze leveren een productie-efficiëntie van >97%.

Het is dan ook niet vreemd dat Sleeve Technology voor het testen van machines heeft gekozen voor de aanschaf van de Jumag stoomketel installatie DG 260.

De stoomproductie wordt gegarandeerd door een Jumag stoomketel met een capaciteit van 260 kg/uur. De ketel is uitgerust met een moderne Monarch brander en een rookgas economiser, die ervoor zorgt dat de temperatuur van het voedingswater wordt voorverwarmd door het afkoelen van de rookgassen. Hierdoor ontstaat een rendementstoename tot 95%.

De Jumag ketel, die voor een compacte opstelling is samengebouwd op een skid, werkt volgens het principe van een ruimwaterketel. De Monarch brander schakelt -afhankelijk van de stoomdruk- automatisch in de meest renderende stand.