Reinigingsmachines

Reinigingsmachines bij BKS

BKS uit Tiel levert en installeert machines en systemen voor de stomerij, wasserij en wassalon. BKS is de grootste totaalaanbieder in Nederland van reinigingsmachines- en finishapparatuur.

BKS vindt service en dienstverlening een belangrijk begrip. Wij adviseren, installeren en ondersteunen de professionele textielreiniger met alles wat noodzakelijk is. Of het nu om de aanschaf van een Multisolvent reinigingsmachine gaat of om de aanschaf van een Ipura spray reinigingsmachine, bij BKS bent u altijd aan het juiste adres. Nadat wij u van een gedegen advies hebben voorzien en u hebben geadviseerd over de juiste reinigingsmachines, bent u na plaatsing van de reinigingsmachine bij ons aan het juiste adres voor onderhoud.

Het aanbod reinigingsmachines

Naast nieuwe en gebruikte stoomketels, finishapparatuur, wasmachines en drogers bent u bij ons ook op juiste adres voor nieuwe en gebruikte reinigingsmachines. Wij hebben een breed aanbod van reinigingsmachines. Wij verkopen 2 toonaangevende merken Realstar en Ilsa. Al onze reinigingsmachines, nieuw en gebruikt, zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Reinigingsmachines aanschaffen

BKS is een goede keuze voor de aanschaf van een nieuwe reinigingsmachine. BKS heeft tevens een uitgebreide technische dienst die de service en het onderhoud van de aangeschafte machines verzorgt. Ook voorziet BKS u van professioneel advies. Klik hier om contact met ons op te nemen.