BKS aanwezig van 9 t/m 11 oktober op de Industrial Heat & Power 2019 in de Brabanthallen te Den Bosch!

Bedrijven met een CO2-uitstoot groter dan 10 kiloton zijn verplicht plannen te maken om hun uitstoot te reduceren. Kleinere bedrijven moeten vanaf 2020 melding maken van de energiebesparende maatregelen die zij hebben genomen. Voor maatregelen met een terugverdientijd van minder dan 5 jaar geldt verplichte implementatie. Er moet dus veel extra’s gebeuren.

Van de bewezen oplossingen voor onder meer opwekking en energie-efficiency, is een deel nog niet rendabel. Voor déze oplossingen zijn veelal subsidies beschikbaar. Welke zijn dit en hoe werkt een aanvraag? Maar ook: een flink deel van de oplossingen is al wél bedrijfseconomisch haalbaar. Welke zijn dát en hoe kunnen díe in processen worden geïntegreerd?

Hoe komt men erachter welke verplichtingen een bedrijf raken? Welke maatregelen kan men nemen om aan de vereisten te voldoen? Hoe passen bepaalde eerste stappen in een meer allesomvattende roadmap voor een proces, plant of site - op weg naar de doelstellingen van 2030 en ‘50? Wat kan men leren van collega’s, leveranciers en adviseurs?

Op Industrial Heat + Power 2019 krijgt men eerlijk antwoord op vele vragen. Voor professioneel betrokkenen bij proces- en energieoptimalisatie, is deze vakbeurs dan ook zonder twijfel de moeite van een bezoek waard

Bezoek ons deze dagen op onze BKS stand A010 (hal 2).

Via de link: https://www.industrialheatandpower.nl/nl/registratie/ kunt u uw gratis ticket zelf regelen.